hari ketiga - benda yang anda buat sebelum tido

Jul 1, 2011

dah masuk hari ketige dah..aku xtaula macammane aku boleh terjebak dengan bende ni..haha..xpepasal kan.. okeh..benda yang aku buat sebelum tido?

1st - aku akan pastikan katil aku selese utk ditiduri..erk.. untuk aku tido la..aish.. buat mase sekarang ni,aku akan alas comforter atas tilam tu..sebabnye,aku xtaula kenape tilam tu anti kat aku..sakit2 jadinye badan aku..ni pon tangan aku da jadi macam org ahli bine badan.. xcaye? jangan caye..lalala.. sakitla tangan ni!!!


didodoi..didodoi...dodoi..didodoi...aku dodoi laaagu kasihhhhh..
ehm..ternyanyi plak...

2nd - kemudian aku akan berguling2an sambil bermesej2an dulu sama itu budak..sapa?alaa..itu budak lah... bile nak membesar pon tara tau..hahahaha.. :p kemudian aku akan rase macam..ehhhhhhhhhh~ nak wiwi la~ cikit je lagi~~~~ =.='

3rd - lepas wiwi,sambung balik baring2,and then mencapai kate sepakat dengan itu budak untuk tidur,maka,aku pun akan wish gudnyte (ikot turn sapa dulu yang wish.. =.=') .

4th - last sekali bace2 ape yang sepatutnye,baru lah aku bobom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pastikan tido dalam senyuman okaiiii... 

p/s: i had enough wif u wahai encik p1 wimax..i kill u now!! i kill u!!! lembab macam kure2 naik beca! huh!

2 comments:

SPEK HITAM said...

hahahah, aku tidur atas papan je. hihihi

jila d_d said...

dahsyat..papan itam ke putih?ahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...