hari ketujuh - 3 perangai baik anda

Jul 5, 2011

uik..da seminggu da aku buat benda ni?ahha.. cepat betul mase berlalu..tapi aku tetap tak puas hati..
  MANE GAJI AKU????
MANE??
MANE????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ehm..oklah..jomla cerite pasal perangai baik aku ni..aicehceh..cakap macam banyak je kan perangai baik.. padahal...hikhikhik.. aku memang baikla!hee~

1.Aku suka bersederhana
  *ouh perkara ni memang aku menitikberatkan sampai berapa kilo pon aku tatau..bersederhana tu maksudnye,aku tak suke bazir2 duet aku ke lembah yang akan membuatkan aku garu kepala dikemudian harinye..peh ayat..sastera! hoho..contohnye,macam sandal aku sekarang ni,aku akan pakai selagi boleh. walaupun tapak die da haus dan besi tapak tu da terkeluar sikit..huuuu~ ye! dan juge dompet aku yang da koyak rabak..hahaha... tetibe aku kesian pule dengan diri aku ni.. =.='

2.Aku boleh predict ape tindakan orang
  *huh?ni perangai baik ke?ntahla..sumber dah cakap macam tu..haha.. kire macam aku ni ade sixth sense yang poyo2 la..padahal takde sangat pon..contohnye,kalau mak aku muka masam je,aku boleh predict yang beliau akan menghempas2kan pinggan mangkuk ketike mencucinye..hahahaha

3.Aku tak boleh tengok orang susah..kirenye macam lembut hati ea?
  *Part ni mesti kawan2 aku tak percaya punye..muke ganas..takkan hati tak ganas kan? tapi..itulah realitinye..aku boleh menangis kalau tengok baby kene buang..aku akan bawak je mane mak aku nak pegi walaupon aku penat gile (tapi adela jugak sikit memberontak..lepas mak aku buat ayat sedih,hurmmmmm..jomla mak)..huahua.. nanti aku nak picit2 lagi hati aku ni..nak rase dah semakin kental ke tak...hahahaha..

nak tambah lagi satu boleh?

4.aku ni setie tau..hikhikhik..xyah banyak2 contoh..tengok contoh no 1 sudaaa...


p/s: ehm..

sumber : Mr Nougat

1 comments:

Lisa N.Yusof said...

eh best gile dapat predict tindakan orang~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...