hari keduapuluhtiga - dream wedding

Jul 22, 2011

peh...kalau nak jawab soalan ni kena ada imaginasi yang tinggi ni..
tapi malangnye,tak keluar-keluar pulak imaginasi aku ni..hahaha...

apa dream wedding aku?


macam ni?


macam ni?


atau macam ni? (aah2..aku rasa gambar ni fadza ishak punya..siapa tu?err..ntah..hee~)

takdelah.. kalau boleh.. aku nak wedding yang simple tapi meriah.. cukuplah bila lepas wedding tu,aku rasa bahagia dengan suami aku.. peace!

4 comments:

SPEK HITAM said...

hhahah aku nak kawen dalam kolam renang ni ahaks

jila d_d said...

fana : pehh..sediekan baju utk berenang ea..save bajet dow..ko xya nk sewe yg mhl2..pakai bju renang je..hahaha

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

hahahaaa! aku nak kawen juga! :))

jila d_d said...

rahmah : ak nasihatkan ko kumpul duet skarang kalau nk kawen cpt..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...