my new hero!!!!!

Jun 8, 2011

yeyyey!!! yeyyey!!! aku da jadi makcik!! yeyyey!!! haip3!! tapi muke still mude ok..orang kate still form 1 lagi.. (tak abis2..perahsantan..hahhahaha)... eh...Assalamualaikum~~~~

semalam Alhamdulillah...my sis berjaya melahirkan baby boy yang seberat 2.36 kg.. syukur xterhingga.. yela..mase mengandungkan baby tu,my sis ada problem sikit.. uri dia kebawah..kalau uri kebawah ni,boleh menyebabkan kematian baby tu...tp Alhamdulillah..baby tu sungguh bersemangat dan sanggup untuk meneruskan hidup didunia yang penuh pancaroba ni..pehh..ayat aku,...hakhakhak...

jom3 check it out my new hero yang chuumeelllll sangat ni...hihihi....

hikhik..ada cam muka makcik dia x?ngeh3.. :p

i'm a boy!!!!!!


ok..ini jela gambar yang sempat diambil..aku xberpeluang lagi nak pegang dak nakal ni..xsempat nak melawat kakak aku..keje..huwaaaaa..xpe baby...arini mummy datang tau.. Insyaallah~

p/s : next post,request daripada Rahmah.. hihi..tunggu ea rahmah..nanti aku tunaikan permintaan kau tu..hihi...


5 comments:

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

hahahaaa thniah la dpt hero.. ekeke..
wokeh..! aku tggu nxt entry ~:P

dakpipimerah said...

tu dia.. sape mummy dh ni? kompius... hahhaa

jila d_d said...

rahmah: haha..plik ak dgn permintaan ko ni..hahaha...

mimi: haha..akkla mummy nye..akk lagi sowg mama..yang bersalin tu,bwu la ibu de..hakhakhak!!

SPEK HITAM said...

yeayyy! camat datang cayang. hhehe (dalam nada overexcited) haha

jila d_d said...

hahaha..eeh3..auntie spek itam ni nape excited sgt ni?hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...