bloglist hilang =.='

Jul 21, 2011

ye..memang aku suke kan nak cari-cari link lagi nak letak balik dalam bloglist aku? siot.. boleh pulak dia hilang.. 


ni siapa punye keje ni bagi hilang bloglist aku?
adapter rosak..tak dapatla nak merajinkan diri nak letak link2 tu balikkan..
aiseymen~

p/s: hangin betulla aku adapter punya pasal..laptop aku tidur dah memanjang sekarang ni.. kat rumah tak dapat nak on9 dah.. kesabaran dihatiku betullah.. =.='

4 comments:

hana sudradjat said...

kesian kamu.hari tu pun saya punya bloglist tertukar nama.saya letak nama blogger instead of nama blog.tetiba one day nama blog yang muncul kat bloglist instead of nama blogger tersebut. pelik-pelik.

SPEK HITAM said...

google is overloading............. hahah

honeybeesyue said...

so far tak pernah lg jd camni. tp, since da ade entry ni, bole wat rujukan klu jadi. hehe.

jila d_d said...

hana: oww..tula..adoi..

fana: overloading pesai plak ni? google.ni memang la..huahua

syu: haa..buleh wat rujukan..nnt bgtau nape trjadinye bnde ni ea..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...